O nama

Firma la denison i seki je osnovana 2000. godine u Lazarevcu, gde je počela kao mala porodična firma. sad je na više lokacija. Vršimo direktan uvoz rezervnih delova za traktore i teretna vozila, održavajući bogat asortimanski spektar sa više od 10 000 artikala. Firma je glavna referenca na srpskom trzištu za uvoz trakstorskih delova. Poslujemo u skladu sa čvrsto konsolidovanim vrednostima kao što su očuvanje kvaliteta, pun lager, pristupačne cene, kao i slanje robe širom zemlje.

Posebno poverenje uliva ljudski kapital, kao i stalna radna snaga. Sa više od 16 godina iskustva, širimo uvozni program delova. To se može pripisati jedinstvenom poslovnom modelu koji čini temelj snažne i dinamične korporativne strategije. Ozbiljan i efikasan rad su odigrale ključnu ulogu u rastu poslovanja firme na domaćem kao i na stranom trzištu.

Danas, firma La denison i seki je lider na trzištu za uvoz i distribuciju traktorskih i kamionskih delova, auto kozmetike, decjeg pograma.

  • Sve što mi je bilo potrebno sam pronašao. Niske cene a vrhunski kvalitet, to je ono što mi se najviše sviđa kod vas!
    Goran
  • Pozdrav! Evo jedna pohvala za radnike u prodavnici La Denison i Šeki. Trgovci su uvijek ljubazni i spremni pomoći. Bravo!
    Nevena, Učiteljica
  • Slučajno smo sa suprugom pronašli ovaj sajt. Lako smo naručili ono što nam je bilo potrebno, a naruđžbinu smo dobili brže nego što smo očekivali. Sve pohvale!
    Marko